Over ons

Vastgoed Noord-Nederland is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van studentenpanden, winkelpanden en andere vastgoed objecten in en rondom Noord-Nederland.

Ons verhaal

Vastgoed Noord Nederland is in 2010 opgericht door Jorbert Ludwig en Wim de Vries. Samen hebben zij inmiddels jarenlange ervaring in de Groningse vastgoed wereld.

In de jaren ’90 is Wim de Vries begonnen met de aankoop van vastgoed. Hij had een goedlopende fietsenzaak, waardoor hij zijn eerste studentenpand in de stad kon kopen. Na het eerste pand volgden als snel meerdere panden, wat in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid is tot een professionele vastgoedportefeuille met o.a. winkels, horeca, kantoren, woningen en overige beleggingen.

In 2006 begon Jorbert Ludwig in het vastgoed, tijdens zijn studie Vastgoed en Makelaardij werden al panden gekocht en verkocht, in die tijd werd ook veel zaken gedaan met Wim de Vries. Dit bleek een sterk duo waardoor in 2010 besloten is om samen Vastgoed Noord-Nederland B.V. op te richten. Sinds 2010 is er ook een gezamenlijke vastgoedportefeuille opgebouwd, hierin is ook gekozen voor een mix van woonruimte en commercieel vastgoed.

Start vandaag met beleggen

Stedelijk gebied in Noord-Nederland kent nauwelijks leegstand.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers